El Qbasket Sant Cugat busca evitar el descens aquest diumenge davant el CB Garrotxa


  • Comparteix:

El Qbasket intentarà forçar el tercer partit

El Qbasket intentarà forçar el tercer partit

El Qbasket Sant Cugat cerca evitar el descens a Segona Catalana aquest diumenge davant el CB Garrotxa. Si els de Raúl Pulido perden baixaran, mentre que si vencen tindran una última oportunitat de salvar-se la setmana que ve, de nou, a terres garrotxines. Al primer partit d'aquesta eliminatòria per la permanència a Primera Catalana els santcugatencs van caure per un ajustat 61 a 57.

El Qbasket torna a tenir el descens a les portes de casa. Després de salvar-se de baixar directament a l'última jornada, els santcugatencs segueixen sense aixecar cap en un segon tram de curs en què l'equip ha conviscut amb la derrota constantment. L'última, al primer partit de la fase de permanència davant el CB Garrotxa, tot i que, de nou i com en bona part dels partits aquesta temporada, per un marge curt.

Ara els de Sant Cugat esperen allargar la vida a Primera Catalana amb un triomf al segon partit que obligui el CB Garrotxa a jugar-se la permanència en el tercer i definitiu assalt. Per això, els de Pulido tindran la seva afició al costat aquest diumenge, en l'última cita al pav 1 d'aquest curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.