El Femení Sant Adrià s'endú el Campionat de Catalunya infantil femení disputat al pav 3


  • Comparteix:

El Femení Sant Adrià imposa la seva llei a la final del Campionat de Catalunya infantil femení disputat al pav 3 de la Rambla del Celler i es desfà del Basket Almeda (90-67). Les adrianenques s'han vist sorpreses en els primers compassos de partit per l'Almeda, però a poc a poc han anat fent valer el seu desplegament físic per acabar signant un triomf plàcid. El Femení Maresme ha acabat en tercera posició després de superar el Barça CBS a la final de consolació.

Sant Cugat ha aplegat aquest cap de setmana el millor bàsquet femení de base. El pav 3 ha estat testimoni de la Final a Quatre Infantil, en què el Femení Sant Adrià ha fet bons els pronòstics i s'ha endut el títol de campió de Catalunya davant l'Almeda. Ara bé, qui ha començat manant a la final han estat les cornellanenques, que han agafat una renda de vuit punts al final del primer període (6-14).

La intensitat defensiva de les de Sant Adrià i el seva superioritat física, però, han començat a rutllar, i les liles han anat eixugant distàncies fins a situar-se per davant i obrir una escletxa en el marcador. L'Almeda ha anat perdent força i al descans ja es col·locava 13 punts per sota (44-31). A la segona meitat, més enllà del cor de les jugadores i d'una animada afició de l'Almeda, el Femení Sant Adrià ha anat augmentant el marge per acabar enduent-se amb total comoditat el títol.

Jordi Vizcaíno

Realment ha estat una sorpresa, de fet no ens hem posat massa nervioses en aquest sentit ja que podia passar això. Si que és veritat que hi ha hagut un moment on físicament hem donat el plus que nosaltres tenim. Llavors tot ha anat molt més senzill


Amb aquest triomf, el Femení Sant Adrià disputarà el Campionat d'Espanya de clubs. El torneig celebrat al pav 3 aquest cap de setmana s'ha emmarcat en el programa d'actes de la Ciutat del Bàsquet Català, que Sant Cugat ostenta enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.