Beltran (UESC): 'Cesc Senpau i Marta Rosanas dirigiran el sènior masculí i femení de l'entitat'


  • Comparteix:

Vicenç Beltrán al plató de Cugat.cat

Vicenç Beltrán al plató de Cugat.cat

El flamant president de la UESC, Vicenç Beltran, ha confirmat que el tècnic del sènior masculí, Cesc Senpau, i l'entrenadora del femení, Marta Rosanas, renoven un any més. Beltran ha admès que el projecte esportiu, encapçalat pel nou director tècnic, Dani Jose, és que l'equip masculí ascendeixi a Lliga EBA i el femení, a Copa Catalunya. El nou màxim mandatari vermell-i-negre admet que són reptes difícils, però que s'aconseguiran amb feina i temps.



Àmbit esportiu
Beltran té clar quin és el projecte esportiu per a la UESC amb Dani José com a principal figura a la direcció tècnica. El president vol que tots els equips tinguin el mateix tracte i també importància a l'estructura esportiva. Per Beltran s'ha d'instaurar una metodologia concreta d'entrenaments i de planificació.

Beltran demana paciència per intentar l'ascens de l'equip masculí a Lliga EBA i del femení, a Copa Catalunya.

Vicenç Beltran

És un objectiu ambiciós, però cal molta paciència per assolir els objectius.


Creació categoria minis
La UESC inicia el cicle formatiu a preinfantil, però voldria assumir la categoria minis que actualment aglutina l'OMET als Jocs Esportius Escolars. Beltrán demanarà al regidor d'Esports, Eloi Rovira, que el club pugui crear aquesta categoria sense que perjudiqui el treball de l'OMET a les escoles.

Treball conjunt amb el Qbasket Sant Cugat
Beltran vol que la UESC millori les relacions amb el Qbasket i que puguin organitzar campionats de manera conjunta. El nou president del club santcugatenc té previst reunir-se amb representants del Qbasket Sant Cugat, tot i que no encara no hi ha data.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.