El SESE Spurs s'imposa a la Final Four de Lliga Preferent disputada a Sant Cugat


  • Comparteix:

El SESE Spurs s'imposa a la Final Four de Lliga Preferent en una competició que s'ha disputat als pav 1 i 3 de la Rambla del Celler dins dels actes de la Ciutat del Bàsquet Català i organitzada per la Federació Catalana d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL). Una Final Four que s'ha disputat en format de lligueta i que ha aplegat a més dels campions, els Lluïsos de Gràcia, els Barna Màgics, la Fundació Ramón Noguera de Girona, el Força Lleida i el Prodis A de Terrassa.

El torneig posa fi a la temporada d'una competició formada per deu equips, tot i que en aquest Final Four n'han participat sis. S'han dividit en dos grups, a l'A, SESE, Lluïsos de Gràcia i Barna Màgics i en el B, la Fundació Ramón Noguera, el Força Lleida i el Prodis A.

El SESE ha guanyat els dos partits disputats, (65-42) davant el Barna Màgics i (75-50) davant els Lluïsos de Gràcia. En el grup B, el Força Lleida també ha vençut els dos partits (66-14) davant la Fundació Ramón Noguera i (59-32) davant el Prodis A.

La presidenta d'ACELL, Marina Gómez, destaca la bona acollida que ha tingut el torneig a Sant Cugat.

Marina Gómez

Hem tingut unes molt bones instal·lacions i una gran acollida. Sant Cugat aquest any està molt volcada en el món del bàsquet i per a nosaltres ha estat la seu ideal.


Aquesta ha estat la segona edició de la Final Four de Lliga Preferent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.