La UE Sant Cugat femenina durà a terme aquest cap de setmana un stage a Caldes d'Estrac


  • Comparteix:

Marta Rosanas i companyia preparen el curs

Marta Rosanas i companyia preparen el curs

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina durà a terme aquest cap de setmana l'stage de pretemporada a Caldes d'Estrac. Les de Marta Rosanas, que enceta la primera temporada al capdavant de l'equip des del principi i que ha guanyat pes dins l'estructura del club, ha disputat ja dos partits amistosos i diumenge s'enfrontarà al júnior del Barça. L'equip debutarà de manera oficial dissabte que ve davant el Lliçà d'Amunt a dos quarts de sis de la tarda al pav 1.

L'equip té 10 fitxes sènior i farà entrar en rotació jugadores del júnior, que aquesta temporada també entrenarà Marta Rosanas. De fet, des de finals d'agost Rosanas s'ha fet càrrec de la coordinació de la branca femenina de base després de la marxa de Xavi Dorio, que el club va comunicar a través del perfil de Twitter. Aquest augment de responsabilitat fa, segons l'entrenadora, que pugui millorar la interacció entre el projecte de planter i primer equip.

Rosanas opina que ha millorat la plantilla i no defuig d'expressar quin és l'objectiu de mínims del curs: assegurar la permanència a Primera Catalana sense passar per les fases de salvació.

Marta Rosanas

No crec que sigui massa d'hora per poder dir-ho: tenim equip per assolir l'objectiu. S'ha reforçat, s'ha millorat per apostar per evitar les fases i mantenir-nos.


L'equip va començar la pretemporada el 29 d'agost, i des de llavors ha encaixat dues derrotes davant el Femení Sant Adrià júnior, que entrena el director esportiu de la UESC, Dani José, i els Lluïsos de Gràcia, conjunt de l'altre grup de Primera. Aquest diumenge tancarà la fase de partits de preparació a Sant Feliu davant el júnior del Barça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.