La UESC i el Qbasket repetiran col·laboració després de la bona entesa al primer Torneig 3x3 conjunt


  • Comparteix:

El Torneig 3x3 Ciutat del Bàsquet Català organitzat conjuntament per la UESC i el Qbasket Sant Cugat, amb el suport de l'Ajuntament, ha reunit prop de 40 equips i més de 100 jugadors i jugadores des de la categoria mini fins a veterans. La competició, que s'ha disputat aquest dissabte entre el pav 1 i el pav 3 de la Rambla del Celler durant tot el matí i la tarda, ha demostrat la bona entesa dels dos clubs santcugatencs, que ja han manifestat la voluntat de repetir col·laboració en el futur.

Al matí s'han jugat les fases de lligueta del torneig i s'ha completat la competició de mini, amb l'equip Tirillas com a campió. El conjunt UESCCat ha estat el guanyador de la categoria infantil i el Rip City de la cadet, totes dues amb participació mixta de nois i noies. El campió del torneig sènior ha estat l'equip Gauchos i el Lockout s'ha imposat al quadre de veterans. Finalment, no hi ha hagut competició júnior.

A més, David Carrillo s'ha proclamat guanyador del concurs de triples, que ha comptat amb una trentena de participants.

Tot i que els organitzadors reconeixen que el mes de setembre no és el millor per aconseguir el màxim de participació, tant la UESC com el Qbasket s'han mostrat molt contents amb la resposta rebuda i el desenvolupament del torneig. Segons el president del Qbasket Sant Cugat, Quique Sánchez, la 'bona experiència' farà que repeteixin 'segur' la col·laboració.

Quique Sánchez

El treball conjunt dels dos clubs ha funcionat molt bé i el torneig està sent un èxit. Estem encantats i segur que repetirem.


En la mateixa línia s'ha expressat el president de la UESC, Vicenç Beltran.

Vicenç Beltran

Els dos clubs som amants del bàsquet i a partir d'aquí és fàcil trobar punts de connexió. El 3x3 ha estat el primer de molts altres que vindran.


El proper acte dins la programació de la Ciutat del Bàsquet Català serà dissabte que ve a dos quarts de vuit del vespre a la Plaça d'Octavià, amb l'actuació de la Big Band Basket Beat Barcelona, una orquestra de pilotes que vol 'canviar el món'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.