La UE Sant Cugat femenina dóna el tret de sortida al curs davant el Lliça d'Amunt a Valldoreix


  • Comparteix:

La UESC femenina torna a l'acció

La UESC femenina torna a l'acció

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina dóna el tret de sortida a la temporada 2017/18 aquest diumenge a les set de la tarda davant el Lliçà d'Amunt, recent ascendit. Les de Marta Rosanas juguen com a locals però ho faran al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix, perquè no disposen de la seva instal·lació habitual, el pav 1, per la disputa del Torneig Ciutat de Sant Cugat de voleibol. Les vermell-i-negres es mostren convençudes de poder mantenir la plaça al grup 2 de Primera Catalana de manera directa.

Després d'haver de patir fins l'última jornada per evitar la fase de permanència el curs anterior, Marta Rosanas ha deixat clar durant la pretemporada que amb la plantilla que s'ha dissenyat per aquest exercici es pot assolir l'objectiu de la salvació amb més solvència. Per fer-ho, el primer pas serà en un escenari especial: la UESC jugarà a casa però ho farà a Valldoreix. El rival, a priori, pot ser propici perquè les vermell-i-negres sumin el primer triomf, i és que juguen davant un recent aterrat a la categoria, el Lliçà d'Amunt.

Les del Vallès Oriental van acabar en segona posició al grup 1 de Segona Catalana, de manera que a les primeres jornades s'hauran d'adaptar a les exigències de la Primera Catalana, una competició on la UESC té ja quatre cursos a les esquenes. L'equip de Marta Rosanas ha tancat la pretemporada amb tres derrotes en els tres partits disputats: davant els júniors Preferent de Barça i Sant Adrià i contra Lluïsos de Gràcia, conjunt de l'altre grup de Primera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.