El femení de la UE Sant Cugat perd en un debut amarg davant el recent ascendit Lliça d'Amunt


  • Comparteix:

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat cau (57-68) davant un nouvingut a la categoria, el Lliçà d'Amunt, a la primera jornada del grup 2 de Primera Catalana de bàsquet. Les vermell-i-negres han anat de menys a més, sobretot en un gran últim quart, per no han pogut capgirar el marcador. Les lliçanenques han signat un gran debut i han aprofitat les errades locals a la primera meitat per endur-se el triomf.

L'amarg debut de l'equip de Marta Rosanas s'entén a partir dels dos primers quarts, on s'ha vist un equip espès amb dificultats per imposar el seu joc. El desencert de cara a cistella ha estat el gran mal de les santcugatenques, que han vist amb impotència com un Lliçà d'Amunt amb més brillantor en els metres finals engreixava distàncies per marxar al descans 23-34.

La UESC ha millorat a la represa, que amb menys nerviosisme ha començat a trenar les jugades amb encert per retallar la diferència en l'electrònic. De totes maneres les visitants han fet bo l'avantatge de la primera meitat i han aigualit les esperances locals a ritme de cistella.

Si bé l'equip de Marta Rosanas ha fregat la remuntada, i s'ha vist en algun tram de l'últim quart a només tres punts de diferència, finalment la victòria ha caigut a favor de les visitants 57-68.

La setmana que ve la UESC visita la pista de l'Associació Bàsquet Premià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.