La UE Sant Cugat es vol recuperar del sotrac de la primera jornada davant l'AB Premià


  • Comparteix:

La UESC pretén sumar la primera victòria

La UESC pretén sumar la primera victòria

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina vol oblidar la derrota a la jornada inaugural en el primer desplaçament del grup 2 de Primera Catalana a la pista de l'Agrupació Bàsquet Premià. Les santcugatenques visiten dissabte un Premià que la temporada passada va acabar penúltim de grup però que aquesta temporada ha començat amb un triomf a domicili, a la pista del Club Natació Sabadell.

Ho va reconèixer Marta Rosanas després del partit de la primera jornada, en què l'equip va caure davant un recent ascendit com el Lliçà: a la primera part al seu equip no li va sortir pràcticament res. Tot i la reacció de les vermell-i-negres a la segona meitat, les de Rosanas van començar el curs amb una derrota amarga de la qual esperen refer-se aquest cap de setmana.

El rival és un Premià al qual l'entrenadora de la UESC ja sap el que significa guanyar: ho va fer la temporada passada al pav 1 poques jornades després de fer-se càrrec de l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.