La UESC supera els 400 jugadors entre les seccions del bàsquet i tennis taula per aquesta temporada


  • Comparteix:

La UE Sant Cugat presenta 350 jugadors i jugadores de la secció de bàsquet i una quarantena de tennis taula en un emotiu acte en que s'ha homenatjat al desaparegut Pere Llobet i amb la presència dels Gausacs. Enguany la UESC amplia el nombre d'equips de bàsquet amb un sènior masculí i dos cadets més.

29 equips de bàsquet i sis de tennis taula. Aquesta és l'actual estructura esportiva d'una UESC presidida per Vicenç Beltran, que engega una temporada amb gairebé 400 jugadors entre les dues seccions. En bàsquet, la família creix amb la creació d'un tercer sènior masculí i dos equips cadets masculins. Una secció de bàsquet dirigida per Dani José i que enguany manté els dos tècnics del sènior, tant masculí, Cesc Senpau com i femení, Marta Rosanas. Entre els 29 equips es troba la UESC-ASDI, que la temporada passada va iniciar-se en competició oficial. Pel que fa a la secció de tennis taula, sis equips i al voltant de 40 jugadors, sota la direcció d'Enric Bosch.

Durant l'acte, al que també han assistit el regidor d'Esports, Eloi Rovira, i la directora general de la Fundació del Bàsquet Català, Marisol Colet, s'ha fet un homenatge a l'exdirectiu vermell-i-negre desaparegut fa uns mesos, Pere Llobet, i s'ha entregat una placa a la seva vídua i una de les seves filles.

També han participat els Gausacs i han fet un pilar de quatre amb l'ajuda de jugadors de la UESC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.