Una UESC masculina en creixement visita la pista d'un recent ascendit, el Girona


  • Comparteix:

La UESC afronta la tercera jornada de lliga amb un balanç d'una derrota i un triomf

La UESC afronta la tercera jornada de lliga amb un balanç d'una derrota i un triomf

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat visita aquest dissabte a tres quarts de set la pista del CEB Girona, un conjunt que acaba de pujar de Primera Catalana, amb l'objectiu de seguir creixent i consolidar la bona dinàmica iniciada amb el triomf de la setmana passada. Els homes de Cesc Senpau arriben en una bona línia de treball, però el tècnic espera un rival 'incòmode' que els obligarà a oferir el màxim nivell de competitivitat.

El CEB Girona només ha jugat un partit fins ara en aquest inici de lliga a Copa Catalunya, i el va perdre de manera ajustada davant el Molins de Rei. En canvi la UESC va arrencar amb una derrota sonada però sembla que ha reaccionat i ha crescut tant físicament com a nivell de mentalitat. Així ho explica el seu entrenador, Cesc Senpau.

Cesc Senpau

Crec que els jugadors han entès el missatge que ens hi hem de posar al màxim. Estic satisfet i la millora física ens ajudarà a tenir el punt d'intensitat defensiva que reclamo.


El CEB Girona manté el bloc de joves jugadors que va assolir l'ascens la temporada passada, i aposta per un joc vertical en què la pressió alta, la intensitat i el treball són innegociables. Els vermell-i-negres mantenen la baixa del pivot Deivi, amb una lesió al turmell.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.