La UE Sant Cugat busca la regularitat davant un Bàsquet Molins recent ascendit però invicte


  • Comparteix:

Pere Soler i els seus companys volen fer-se forts al pav 1

Pere Soler i els seus companys volen fer-se forts al pav 1

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cerca aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre la regularitat d'equip fort del grup 2 de Copa Catalunya davant un Bàsquet Molins que acaba d'ascendir però que ha guanyat els dos partits que ha disputat. L'equip de Cesc Senpau ha començat el curs amb dues derrotes a domicili i l'únic triomf a casa, una condició de local de la qual n'espera fer un fortí. El rival, de la seva banda, té un partit ajornat corresponent a la primera jornada de competició.

Cesc Senpau no es va mossegar la llengua després del primer partit de la temporada, en què el seu equip va caure clarament derrotat a la pista del Vedruna Gràcia, i va recordar que sense l'actitud adequada 'qualsevol equip' podia passar-los per sobre. Dos partits més tard, el conjunt de Senpau es troba més rodat però sense la clarividència de l'última part del curs anterior, en què la plantilla va assolir els millors resultats de la història de l'entitat.

Per engegar aquest camí de regularitat i solidesa la UESC confia en el pav 1, que rep aquest dissabte un Bàsquet Molins que ha vençut on no ho va poder fer l'equip de Senpau el cap de setmana passat, la del CEB Girona, i que a casa es va mostrar contundent a l'última jornada davant el Torreforta (93-66). I tot plegat, amb la seva condició de recent aterrat a la categoria: ha ascendit aquest curs després d'acabar com a campió del grup 1 de Primera Catalana l'exercici anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.