Una UESC poc consistent suma una nova derrota i segueix sense trobar la tecla


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina suma la tercera derrota en quatre partits al grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet després de veure's superada per un insistent Bàsquet Molins (67-86). Als santcugatencs els ha mancat consistència defensiva, i les poques ocasions que han tingut per entrar al partit les han anul·lat els visitants des del tir exterior. Tot i ser un nouvingut a la categoria, els del Baix Llobregat segueixen invictes.

Ho havia avisat Cesc Senpau abans d'iniciar la temporada: l'objectiu era superar els resultats del curs passat, però això no significava que la plantilla comencés des del nivell amb el qual va acabar l'anterior exercici. Una situació a la qual, a més, se li afegeix les altes expectatives dispositades en l'equip. Doncs bé, de moment aquest còctel ha donat un resultat poc esperat: només una victòria en quatre enfrontaments i un joc que poc s'assembla al vist el curs anterior.

No obstant això, la UESC ha sortit endollada, però ràpidament el Bàsquet Molins ha imposat el seu ritme, a estones anàrquic, però que ha trencat el matx: un parcial nefast per als locals ha donat un marge de més de 10 punts, que s'ha eixamplat al segon quart. Els vermell-i-negres enyoraven els centímetres de Deivi i Clemente, i l'encert exterior dels del Baix Llobregat i la verticalitat de Félix López han estat l'ingredient protatgonista abans del descans (27-40).

Els de Sant Cugat han desafiat aquests 13 punts de marge i, més a través del coratge que de la raó i amb Robert Cosialls com a far, han proposat estocades per rebaixar els 10 punts. Ara bé, tota acció ha despertat una reacció immediata del Molins, que dilapidava els ànims dels locals i els minava la moral de cada intent. Així, la UESC no ha trobat el camí i ha acabat sucumbint de nou. El tècnic dels vermell-i-negres parla de manca de consistència.

Cesc Senpau

Som molt poc consistents en defensa, i això fa que l'equip contrari jugui còmode. A Copa Catalunya, qualsevol equip que jugui còmode produeix tot el partit.


La setmana que ve els de Senpau tornen a jugar a casa, ho faran davant l'Alpicat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.