La UE Sant Cugat femenina rep el CB Granollers amb el record fresc del segon triomf del curs


  • Comparteix:

La UESC torna al pav 1

La UESC torna al pav 1

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina pretén continuar amb la positiva dinàmica iniciada el cap de setmana passat en la visita al pav 1 de la Rambla del Celler del setè del grup 2 de Primera Catalana, el Club Bàsquet Granollers. Les de Marta Rosanas van sumar la segona victòria del curs a la jornada anterior a la pista del cuer, el Club Bàsquet Prat, i ara volen iniciar també la ratxa de triomfs com a local.

Quan la UESC va solventar les mancances que havia anunciat Rosanas durant les primeres jornades, l'equip va ser capaç de sumar un segon triomf tant anhelat per a la moral de l'equip com necessari en termes de classificació. Les vermell-i-negres van estar, sobretot, més encertades en els moments decisius i afinades des del tir exterior, i això les va permetre tornar al camí de la victòria.

Ara bé, els dos triomfs que ostenten les vermell-i-negres són a domicili, de manera que la gran assignatura pendent és el rendiment al pav 1, uns mals resultats que volen començar a redreçar des d'aquest dissabte davant un conjunt granollerí que, fins ara, ha registrat bons resultats lluny del seu feu: ha guanyat dos dels tres partits que ha jugat com a visitant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.