La UESC femenina consolida el bon moment de forma amb un triomf a la pròrroga a la pista del GEIEG B

Tercera victòria consecutiva de les noies de Marta Rosanas / Foto: UESC

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) ha derrotat a la pròrroga el GEiEG B (54-56), un triomf important a domicili que consolida la bona dinàmica de les de Marta Rosanas. Partit ajustat en què les vermell-i-negres han sabut patir en els moments clau per sumar la tercera victòria seguida i igualar les gironines a la zona tranquil·la de la taula del grup 2 de Primera Catalana, amb un balanç de quatre triomfs i quatre derrotes.

La prèvia del partit no augurava un partit fàcil per a la UESC, que ha patit la baixa d'última hora de Saioa Lucas. A més, les santcugatenques han començat per darrere en el marcador, amb 13-10 al final del primer quart, però s'han sabut sobreposar a les dificultats i han capgirat el marcador abans del descans (24-25)

Sense brillantor ofensiva però amb una gran solidesa al darrere i a base d'intensitat, la UESC ha mantingut el resultat ajustat fins als minuts decisius, i els ha sabut jugar amb el cap fred per forçar la pròrroga des del tir lliure (51-51). Ja al temps afegit, la sort ha somrigut per tercera setmana consecutiva a les de Marta Rosanas, que després del matx ha destacat la injecció de moral per a l'equip i la millora de la mentalitat en moments clau.

Marta Rosanas

És un partit que fa un temps no sabíem tirar endavant. Ho hem fet sense un joc brillant però amb intensitat, lluita i cap fred.

La setmana que ve, les santcugatenques tindran una prova realment complicada per confirmar les bones sensacions: reben el filial de l'Snatt's Femení Sant Adrià, un dels candidats a l'ascens.