La UESC es disfressa de matagegants i supera el fins ara líder invicte, el SESE

L'equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) ha derrotat (67-62) el fins ara líder invicte, el SESE, a la setena jornada del grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs han fet un partit molt seriós en defensa, amb un brillant Carlos Antonio 'Deivi' en el joc interior, i sumen tres victòries i quatre derrotes que els situen a la zona mitja de la classificació.

La UESC ha demostrat que si vol, pot amb qualsevol rival. Els santcugatencs han fet gala d'una sòlida defensa i un atac inspirat per superar el primer classificat. El treball defensiu dels de Cesc Sespau ha estat excels amb una intensitat mai vista aquesta temporada. Un nom propi s'ha de destacar, el del pivot 'Deivi' que ha fet estralls amb el joc interior dels de Santa Eulàlia.

La lluita ferotge per cada pilota s'ha convertit en un preuat tresor per als dos equips i la igualtat ha presidit el matx amb parcials molt ajustats. El primer quart ha finalitzat amb avantatge local per 18 a 16. En el segon, les defenses s'han imposat als atacs i s'ha arribat a la mitja part amb empat a 29. A la represa, poc encert ofensiu de tots dos equips i petit avantatge per als locals de 42 a 39 al final del tercer període.

L'últim quart i el signe del partit s'ha acabat decidint en uns instants finals en què la gran defensa local ha estat decisiva.

La setmana que ve, els santcugatencs visiten la pista del Santa Coloma, conjunts de la part alta.