Robirosa i Moreno destaquen la figura de Magic Johnson com a figura clau del Dream Team


  • Comparteix:

El periodista santcugatenc Jordi Robirosa i Manuel Moreno han ressaltat la figura de Magic Johnson com a peça clau del Dream Team de bàsquet que va guanyar els Jocs Olímpics de Barcelona 92. Robirosa i Moreno han presentat aquest dilluns el llibre 'Dream Team, el equipo que cambió la historia' i que explica anècdotes, curiositats i fotografies d'un equip llegendari. Els exjugadors Audi Norris i Nacho Solozábal han presidit l'acte.

El Cafè Auditori s'ha quedat petit per acollir la presentació del llibre. La gran atracció ha estat Audi Norris que ha rebut una gran ovació del públic assistent. L'altra cara coneguda ha estat Nacho Solozábal. Dos referents del bàsquet blaugrana.

Moreno ha ressaltat la figura de Magic Johnson com a peça clau per crear aquest conjunt que va guanyar els Jocs Olímpics de Barcelona 92 amb total autoritat.

Manuel Moreno

Magic Johnson va convèncer Michael Jordan perquè jugués a Barcelona.


Robirosa ha definit Magic Johnson com el millor jugador de bàsquet de la història.

Jordi Robirosa

Magic Johnson ha estat el millor jugador de bàsquet tant dins com fora de la pista.


L'acte s'ha tancat amb diferents llançaments d'Audi Norris i Nacho Solozabal en una cistella a la plaça Victòria dels Àngels.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.