El masculí de la UESC busca la tercera victòria seguida aquest dissabte davant el Ciutat Vella


  • Comparteix:

Els vermell-i-negres tenen un balanç de quatre triomfs i quatre derrotes

Els vermell-i-negres tenen un balanç de quatre triomfs i quatre derrotes

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) rep aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre el CB Ciutat Vella amb l'objectiu de sumar per primer cop aquesta temporada tres victòries seguides que consolidin l'equip a la zona alta del grup 2 de Copa Catalunya. Després de superar el SESE i el Santa Coloma, els de Cesc Senpau volen confirmar la tendència a l'alça davant un altre conjunt forts de la categoria, un Ciutat Vella que encadena cinc triomfs.

Les últimes dues victòries de prestigi de la UESC han donat un impuls important al grup, que sembla haver trobat per fi la regularitat en el joc aquesta temporada a partir de la solidesa defensiva. El tècnic santcugatenc, Cesc Senpau, explica perquè volen aconseguir un 'triple' de victòries.

Cesc Senpau

Quan encadenes tres victòries comences a escalar posicions a la classificació. El partit ens arriba en un bon moment.


El Ciutat Vella és tercer a la taula amb un balanç de sis triomfs i només dues derrotes en les primeres jornades a fora de casa. Fins ara s'ha mostrat intractable com a local i arriba en una bona línia, amb un joc imprevisible basat en el talent individual dels seus jugadors clau.

De la banda santcugatenca, Cesc Senpau encara no podrà comptar amb el lesionat Pau Truñó, i haurà d'estar pendent fins a última hora de Patrick Reyes, Jordi Costa i Biel Llansó, tots tres amb molèsties.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.