54 equips disputaran el Torneig de Reis de bàsquet de la UESC entre el 2 i el 4 de gener


  • Comparteix:

Cartell del torneig / Font: Uesc.cat

Cartell del torneig / Font: Uesc.cat

La 5a edició del torneig de Reis que organitza la UESC entre el 2 i el 4 de febrer amplia les categories i els nivells dels participants. 54 equips disputaran la competició que es dividirà en infantil i preinfantil tant masculí com femení. El Femení Sant Adrià, el Grup Barna, el Joventut de Badalona, el Sant Lluís Menorca, l'Uni Girona, el Cornellà i el Sant Josep Obrer són alguns dels equips que hi participaran.

82 partits es disputaran al torneig de Reis que organitza la UESC per cinquè any consecutiu. La competició s'amplia en categories i per nivells. La preinfantil femení serà única, però la preinfantil masculina es dividirà en A, B i C. L'infanti femení en A i B i la masculina en A, B i C. Uni Girona, Femení Sant Adrià, Jovetut de Badalona i Cornellà ja han confirmat l'assistència al torneig. En categoria masculina, el Sant Lluís Menorca, el Sant Josep Obrer i el Grup Barna són els clubs que participaran. El director esportiu de la UESC, Dani José, destaca el caràcter festiu del torneig.

Dani José

Tots els equips de la UESC participen en aquest torneig.


L'equip UESC-ASDI d'esport adaptat també disputarà un amistós el 3 de gener amb un equip encara per determinar. El club continuarà anunciant en els propers dies la participació d'altres entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.