La UE Sant Cugat venç el fred i suma un triomf amb ofici davant el CB Sant Just

La UESC ha sumat un nou triomf

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina supera (63-44) el Club Bàsquet Sant Just en un triomf cuinat a foc lent i suma ja sis victòries al grup 2 de Primera Catalana. Després d'un inici molt fred de partit, les santcugatenques han anat creixent poc a poc i han acabat vencent amb comoditat. Les de Marta Rosanas mantenen la trajectòria ascendent i s'allunyen cada vegada més de la zona de promoció de permanència.

El partit entre UESC i Sant Just ha començat com el clima: gèlid, amb un ambient fred i sense cap mena d'encert. De fet, les santcugatenques no han anotat fins passats cinc minuts de partit, en els quals les visitants han construït un domini de 0 a 6. Poc a poc, però, la UESC s'ha anat traient la son de les orelles i, sobretot gràcies a l'entrada de Neus Mostaza, ha corregit determinats aspectes del joc com el rebot defensiu i la contundència al darrere, i ha redreçat la situació.

Abans d'arribar al final del primer quart ja havia girat la truita, i al segon ha posat una marxa més, ha mostrat una circulació més fluïda i ha arribat al descans amb 10 punts de marge (27-17). Al tercer quart, la UESC s'ha mostrat més intermitent però amb dues o tres jugades encadenades ha seguit manant en el marcador, un domini que ha anat creixent poc a poc fins que la resistència del Sant Just ha vençut.

La UESC ha anat guanyant adeptes en l'anotació i ha estirat el marge fins rondar els 20 punts, distància amb la qual ha acabat signant el triomf. L'entrenadora de l'equip, Marta Rosanas, ha explicat la reacció de les seves jugadores.

Marta Rosanas

L'ambient era molt fred, la pista patinava molt i no hem sortit ficades. A partir del minut 5 hem revolucionat una mica el partit amb entrades des de la banqueta.

Les santcugatenques igualen el balanç de victòries i derrotes amb sis i no tornaran a jugar fins d'aquí a dues setmanes, quan visitin el Sant Andreu Natzaret.