El masculí del Qbasket retorna a la competició amb un duel d'alçada davant el líder, el CB Valls


  • Comparteix:

Els santcugatencs volen seguir sumant victòries

Els santcugatencs volen seguir sumant victòries

El sènior masculí del Qbasket Sant Cugat retorna a la competició després de l'aturada nadalenca amb un duel d'alçada davant el líder del grup 3 de Segona Catalana, el CB Valls, a la 14a jornada de competició. Els santcugatencs acumulen un balanç de sis victòries i quatre derrotes i són desens, una plaça per sobre de la promoció de permanència.

Pel que fa al sènior femení, el Qbasket també torna a la competició amb un partit important. Les santcugatenques són terceres per la cua i es veuen les cares amb les seves perseguidores al grup 1 de Tercera Catalana, l'UE Sant Andreu, que són penúltimes amb un partit menys.

Al grup 7 de Tercera Catalana masculina, l'European International School vol defensar el liderat davant l'avantpenúltim classificat, el CB Sentmenat, i seguir fent mèrits per deixar enrere el seu principal perseguidor,el CB Guinardó, que ha disputat un partit més que els santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.