La UE Sant Cugat cerca allargar el seu gran moment també per al nou any


  • Comparteix:

La UE Sant Cugat femenina torna al pav 1

La UE Sant Cugat femenina torna al pav 1

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina vol fer valer el paper d'equip sòlid davant el Minguella, penúltim del grup 2 de Primera Catalana, aquest dissabte a un quart de vuit del vespre. Les santcugatenques han trobat el to competitiu adequat després d'un inici de temporada complicat i si vencen poder ja mirar més cap amunt que no cap a les places de promoció de permanència.

Marta Rosanas i les seves jugadores van viure unes primeres setmanes de temporada complicades, però l'equip ja ha agafat ritme i ha encadenat uns resultats que l'han allunyat de les places de promoció de permanència per situar-se a mitja taula i, fins i tot, amb perspectives de ser encara més ambiciós. Aquesta lògica, juntament amb el fet que el Minguella és penúltim, convida a l'optimisme a les vermell-i-negres aquesta jornada.

A més, les badalonines encara no s'han estrenat a domicili, i és que les tres victòries que ostenten les ha obtingut com a locals. Ara bé, la UESC també ha de millorar les seves prestacions al pav 1 per ser un conjunt poderós a casa: ha guanyat tres partits com a local per quatre com a visitant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.