La UE Sant Cugat espera allargar la bona ratxa davant el cuer, el Sant Nicolau


  • Comparteix:

La UESC, a per la sisena victòria seguida

La UESC, a per la sisena victòria seguida

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) intentarà estirar el gran rendiment mostrat abans d'acabar l'any en el penúltim partit de la primera volta al grup 1 de Copa Catalunya davant el cuer, el CE Sant Nicolau. Els de Cesc Senpau, que juguen aquest diumenge a les sis de la tarda, van sumar cinc triomfs seguits al tram final del 2017, rendiment que els va alçar fins la tercera posició, plaça que dona dreta a la promoció d'ascens.

L'única victòria que té el Sant Nicolau al seu balanç la va aconseguir a la jornada 8 davant el desè, el Bàsquet Sitges, i ho va fer com a local. Més enllà d'aquest resultat, ple de derrotes en els 10 partits restants. La UESC, però, no se'n vol refiar i apel·la a la concentració per seguir posant setge als dos primers llocs: el segon, el SESE, és a dos partits, mentre que el primer, el Molins, és a tres.

I no tant sols aquesta cap amunt ha de mirar la UESC, ho ha de fer, sobretot, cap avall: el novè, el Sant Quirze, té tant sols dues victòries menys que els vermell-i-negres, prova de la igualtat i competitivitat de la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.