El femení de la UE Sant Cugat supera el Femení Osona en un gran tercer quart i suma el quart triomf seguit

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina supera (57-63) el Femení Osona a la quinzena jornada del grup 2 de Primera Catalana de bàsquet. Les de Marta Rosanas han anat de menys a més i s'han endut un triomf meritori gràcies a un gran tercer quart. Les santcugatenques viuen un moment dolç amb quatre victòries consecutives i ocupen la cinquena posició a la taula.

Els dos primers quarts han estat de domini local i el Femení Osona ha estat més encertat i ha anat per davant en el marcador des de l'inici. Per sort per als interessos santcugatencs, les d'Osona han estat un pèl desencertades de cara a cistella i han arribat al descans només sis punts per sota.

A la represa, la UESC ha despertat i s'ha posat per davant en l'electrònic gràcies a un parcial de 21 a 5. Les noies de Marta Rosanas han maquillat el desastre de la primera meitat i s'han acabat imposant a les rivals per un ajustat 57 a 63.

L'entrenadora santcugatenca, Marta Rosanas, pensa que l'equip tanca la primera volta en un gran moment de forma.

Marta Rosanas

Ara encadenem quatre victòries seguides i tanquem la primera volta en una dinàmica molt positiva.

D'aquí a dues setmanes, les de Sant Cugat visiten la pista del Lliçà d'Amunt, el novè classificat.