La UESC femenina tanca la primera volta en cinquena posició i en línia ascendent


  • Comparteix:

La UESC ha fet una brillant primera volta de campionat

La UESC ha fet una brillant primera volta de campionat

El primer equip femení de la UESC ha finalizat la primera volta al grup 2 de la Primera Catalana de bàsquet en cinquena posició amb un balanç de nou victòries i sis derrotes. El conjunt santcugatenc ha acabat en línia ascendent el primer tram de campionat després de superar l'Osona a domicili.

L'entrenadora Marta Rosanas va arribar fa un any a la UESC en una situació crítica amb un balanç de quatre victòries i vuit derrotes. L'objectiu era salvar la categoria i es va aconseguir.

Després d'un any a la banqueta vermell-i-negra, Rosanas ha canviat totalment el rumb i l'equip opta a classificar-se per primera vegada per la fase d'ascens a Copa Catalunya. Els quatre primers classificats del grup lluiten per pujar de categoria. El conjunt vermell-i-negre ha anat de menys a més i ara mateix viu una molt bona dinàmica de resultats i de joc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.