La UE Sant Cugat pateix la hiperactivitat del CEB Girona i no pot igualar la ratxa de deu triomfs seguits


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) veu trencada la ratxa de nou victòries seguides davant un CEB Girona elèctric que ha sorprès (74-81) amb la seva hiperactivitat els santcugatencs. Els de Senpau, adormits als compassos inicials i sense la clarividència i concentració de les jornades anteriors, no n'han tingut prou amb un gran tercer quart per endur-se el triomf i ha sumat la cinquena derrota al grup 2 de Copa Catalunya. La UESC, tot i això, es manté a la zona d'ascens a Lliga EBA.

La UESC arribava a aquesta cita conscient del seu paper de favorit, i segurament l'ha interioritzat massa i no ha sortit a pista amb la tensió competitiva adequada. Tot i unes primeres accions d'encert, el Girona ha posat una marxa més a l'accelerador i s'ha fet amo d'un ritme de partit rebel, elèctric i vertical. La UESC, precipitada i sense idees, ha vist com els gironins anaven augmentant distàncies de la mà d'un Lluc Mora precís des del tir exterior.

Els errors no forçats i el poc control de facetes que en altres partits s'havien domiant, com el rebot, s'han unit amb una baixa tensió que s'ha manifestat en l'última jugada abans del descans, amb una cistella gironina sobre la botzina (32-46). Ara bé, el partit s'ha girat com un mitjó al tercer quart, quan la UESC ha sortit com un coet i ha eixugat la distància de 14 punts amb un parcial de 29 a 13. Liderats per un Deivi imponent, els vermell-i-negres s'han col·locat per davant, però no han sabut mantenir-se al capdavant.

Les variants defensives del Girona han tornat a col·lapsar la UESC, que no han llegit bé les situacions finals i han acabat caient al pav 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.