Bàsquet Molins i UE Sant Cugat protagonitzen el gran partit de la jornada al grup 2 de Copa Catalunya


  • Comparteix:

Patrick Reyes i companyia, a la recerca d'un complicat triomf

Patrick Reyes i companyia, a la recerca d'un complicat triomf

El Bàsquet Molins i la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) es veuen les cares aquest dissabte a les sis de la tarda en el gran partit de la jornada 17 al grup 2 de Copa Catalunya. Els de Cesc Senpau són tercers i arriben després de trencar una gran ratxa de nou triomfs seguits, mentre que els molinencs són líders, invictes a casa i només han perdut un partit des del principi de curs tot i ser un recent ascendit. El matx, a més, es podrà veure en directe al programa 'Bàsquet en Joc'.

La UESC ho tenia tot de cara per igualar la històrica dinàmica de finals de la temporada passada, quan va encadenar 10 triomfs de manera consecutiva. S'hi va quedar a les portes a casa i davant un sorprenent Girona, que es va aprofitar de la poca tensió dels de Senpau en alguns trams del partit. Ara bé, aquest cap de setmana als vermell-i-negres no els cal cap motivació per entendre la magnitud del repte: esgarrapar el primer triomf de la temporada a la pista del Molins.

Tot i que l'equip encara té un coixí de dos partits per mantenir-se a la zona de la fase d'ascens, és una ocasió immillorable per donar un cop sobre la taula en un duel que pot definir quin és l'equip més en forma de la competició. Perquè aquest segell el tingui la UESC, haurà de superar la qualitat d'homes com Félix López, el màxim anotador del grup 2 de Copa Catalunya, que ja va fer estralls a l'anada amb el triomf dels molinencs al pav 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.