La UE Sant Cugat sua de valent per desfer-se d'un rocós Cotonifici de Badalona

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina es desfà (72-59) d'un Cotonifici de Badalona voluntariós i exasperant en defensa gràcies a un bon tercer quart i a la insistència del col·lectiu. Cesc Senpau, que ha vist com el seu equip ha sumat la catorzena victòria de la temporada al grup 2 de Copa Catalunya, ha fet rotacions i ha donat més minuts a jugadors menys habituals. La UESC manté la tercera posició i segueix fent passes cap a la segona fase d'ascens consecutiva a Lliga EBA.

Després de dues victòries de pes i transcendència a les pistes de Molins i Alpicat, la UESC havia de resoldre un partit de perfil molt diferent. El Cotonifici, millor defensa de la lliga però segon pitjor atac, ha provocat que els santcugatencs mostressin la seva pitjor cara als primers compassos, amb un joc poc precís i amb protagonisme per les defenses. Sense tensió, els de Senpau han caigut a la proposta travada dels de Badalona.

Només Deivi des de la superioritat interior ha semblat fer un mal real al 'Coto', però a les acaballes del segon quart una consecució d'accions de mèrit vermell-i-negres han generat un petit espai per marxar al descans 32 a 26. Dos triples seguits de Ferran López a l'inici del tercer quart ja han definit el camí per on es desenvoluparia el partit des de llavors, amb una UESC que per fi ha trobat escletxes al mur visitant.

Els marges han arribat a superar els 15 punts i, sense Costa, Cosialls, Deivi o Reyes a pista, l'equip ha sabut definir el triomf imposant superioritats com la de Sergio Clemente, la intenstitat del qual ha estat clau per acabar de tancar el matx.