La UE Sant Cugat visita el Santfeliuenc amb baixes i encara amb la segona plaça a l'horitzó


  • Comparteix:

La UE Sant Cugat visita el Santfeliuenc

La UE Sant Cugat visita el Santfeliuenc

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) es desplaça aquest cap de setmana a Sant Feliu de Llobregat per seguir perseguint la segona plaça del grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs visiten el Santfeliuenc a les vuit del vespre de dissabte i ho fan amb alguns jugadors amb molèsties i algunes baixes. Els de Cesc Senpau són tercers, amb una victòria menys que el segon, el Bàsquet Molins, però amb el bàsquet average perdut.

La UESC afronta l'avantpenúltima jornada de competició amb dos objectius: un, el d'intentar atrapar el Molins i disposar d'un millor encreuament al play-off d'ascens, pel qual ja està classificat; el segon, arribar a aquesta primera eliminatòria per pujar a Lliga EBA amb l'equip en les millors condicions físiques. Alguns jugadors tenen alguna molèstia física i són dubt per al partit d'aquest dissabte, com Pau Truñó i Biel Llansó, mentre que al joc interior Sergio Clemente i Jordi Riera es perden segur el partit.

Així, és prioritari tenir cura d'aquests jugadors perquè puguin arribar al play-off amb garanties. Malgrat tot, els vermell-i-negres cercaran el triomf al Pavelló Juan Carlos Navarro davant un Santfeliuenc que és avantpenúltim empatat amb el penúltim, és a dir, que lluita per no descendir de manera directa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.