UESC-CB Salou: els campions de grup analitzen l'anada del play-off cap a Lliga EBA


  • Comparteix:

El joc interior de la UESC, clau segons els tècnics / Font: CB Sitges

El joc interior de la UESC, clau segons els tècnics / Font: CB Sitges

Els entrenadors dels campions dels dos grups de Copa Catalunya, el CB Esparreguera i el SESE, coincideixen en el poder del joc interior de UESC i CB Salou com una de les principals claus de l'eliminatòria de quarts per ascendir a Lliga EBA. Òscar Navarro, tècnic de l'Esparreguera, i Carlos Espona, del SESE, han analitzat a Cugat.cat un duel que preveuen intens i igualat, i on el domini del rebot i l'encert en el joc exterior poden decantar la balança.


Unió Esportiva Sant Cugat

La UESC ha acabat en tercera posició d'un grup 2 en què ha estat líder el SESE, en un tram final de curs en què li ha pres la primera plaça al Bàsquet Molins. L'equip barceloní va caure al pav 1 però va superar els de Senpau a la seva pista, i segons el seu tècnic, Carlos Espona, la santcugatenca és una plantilla a la qual no li falta de res, però en què destaca un poderós joc interior.

Carlos Espona

És un equip amb uns jugadors interiors molt determinants, però també molt equilibrat. No els falta de res.


Club Bàsquet Salou

El Salou, de la seva banda, ha acabat segon del grup 1, on s'ha vist un rendiment quasi bé històric: l'Esparreguera ha estat el líder totes les jornades i no ha perdut cap dels 26 partits de la fase regular. L'artífex, el tècnic Òscar Navarro, que també lloa el paper dels dos interiors clau dels salouencs: CJ Barksdale i Eloi Galofré. El control del rebot i l'experiència de l'equip, dos elements més de pes en el conjunt del Tarragonès.

Òscar Navarro

Un dels principals punts forts és el control del rebot. El Salou també és un equip molt ben treballat darrere, i en atac tenen dos grans jugadors, CJ Barksdale i Eloi Galofré.


L'eliminatòria

Pel que fa la sèrie, Espona considera que el gran talent de tots dos equips en el joc interior igualarà les forces, si bé el Salou té més experiència. Ara bé, assegura que el que pot resoldre l'equació és saber quin conjunt serà el que tingui els exterior més inspirats.

Carlos Espona

A nivell interior serà difícil que un dels dos guanyi la partida, però sí que és cert que els del Salou tenen molta més experiència.


Navarro, de la seva banda, considera que la UESC té un petit avantatge a la línia exterior tot i destacar també el potencial dels llançadors del Salou. De nou, l'entrenador recorda que qui domini la faceta del rebot serà qui tingui més opcions.

Òscar Navarro

A la línia exterior són dos equips amb bon tir exterior, però potser la UESC té més especialistes. L'eliminatòria, però, passarà per aquell que sigui capaç de controlar el rebot.


Tots dos equips jugaran les seves sèries contra els quarts classificats dels grups on no han competit: l'Esparreguera davant l'Alpicat i el SESE davant el Ploms Salle Reus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.