La UE Sant Cugat i el Minguella es veuen les cares en un partit sense res en joc


  • Comparteix:

La UESC, ja salvada

La UESC, ja salvada

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina visita aquest diumenge a tres quarts de sis de la tarda a la pista del Minguella en un intranscendent partit de la jornada 29 del grup 2 de Primera Catalana. Les de Marta Rosanas van assolir la permanència matemàtica el cap de setmana passat, mentre que el Minguella ja és equip descendit a Segona Catalana. La UESC intentarà acabar el més amunt possible en les dues jornades que resten de curs.

Amb l'objectiu de sarró, la UESC espera cloure la temporada amb bones sensacions, i això passa per escalar algun lloc més i millorar la vuitena posició que ostenta a hores d'ara, amb un balanç de 15 victòries i 13 derrotes. El rendiment fa ja setmanes que és millor respecte la temporada passada, i després de tancar la salvació les de Rosanas es veuen les cares amb un conjunt que tampoc ja no s'hi juga res pel fet d'haver descendit de manera matemàtica.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.