Cugat.cat es desplaça a Salou per explicar la possible remuntada de la UE Sant Cugat


  • Comparteix:

Cugat.cat seguirà l'evolució de la UESC a Salou

Cugat.cat seguirà l'evolució de la UESC a Salou

Cugat.cat es desplaça a Salou per explicar de primera mà la possible remuntada de la Unió Esportiva Sant Cugat a la tornada dels quarts de final de la fase d'ascens a Lliga EBA. El mitjà públic multimèdia oferirà el minut a minut del partit contra el CB Salou a través de les xarxes i les reaccions després del matx al programa 'Esport en Marxa', al 91.5 de la FM i a l'streaming. Més tard s'oferiran totes les imatges del partit al web del mitjà.


Web

Cugat.cat ofereix l'última hora prèvia a l'enfrontament al lloc web, amb l'anàlisi dels elements clau per saber què ha de fer la UESC per remuntar i l'estat de tots dos equips per afrontar la cita. A més, hi haurà la crònica de l'enfrontament i totes les reaccions posteriors al matx, amb les millors imatges de la cita.

Ràdio

La ràdio prendrà un fort protagonisme a la cobertura. L'última hora es podrà escoltar a la secció d'esports del programa 'Primera Plana', i totes les reaccions del post-partit es podran escoltar a partir de les vuit del vespre a l'espai 'Esport en Marxa' de Cugat.cat, amb les veus dels protagonistes des del Pavelló Municipal de Salou.

Twitter

Les xarxes seran un element clau per seguir el minut a minut de la jornada: l'ambient previ al partit, amb les sensacions d'afició i plantilla i els detalls de l'escalfament. A través del compte de Cugat.cat s'anirà narrant el resultat per saber si la UESC pot tenir opcions o no de complir amb la remuntada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.