La Unió Esportiva Sant Cugat encara un exigent repte per a la història a Salou


  • Comparteix:

Jordi Costa i Sergio Clemente, jugadors de la UESC

Jordi Costa i Sergio Clemente, jugadors de la UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) intentarà fer història a Salou aquest diumenge i classificar-se per primera vegada per a la Final a Quatre de Copa Catalunya, pas previ a l'ascens a Lliga EBA. Per fer-ho, els santcugatencs tenen davant un repte titànic: remuntar els nou punts de marge que van obtenir a l'anada els salouencs al pav 1 de la Rambla del Celler. Cesc Senpau intentarà augmentar la rotació amb la participació de Sergio Clemente, i espera tenir a punt Carlos Antonio Deivi, que arrossega un procés febril.

Caixa o faixa. La UESC només té un camí per accedir a la Final a Quatre, l'objectiu de una llarga temporada que va començar fa ja molts mesos, i no és altre que remuntar els nou punts amb els quals el Salou va marxar de Sant Cugat. Senpau té clares quines són les dinàmiques que ha de variar per assolir la fita, i una d'elles és intentar diposar de més homes a la rotació: Clemente serà peça important a la pintura, per donar aire a jugadors com Cosialls o Deivi. Aquest últim no es va poder exercitar en l'última sessió per febre, i caldrà veure en quin estat arriba.

En qualsevol cas, el tècnic dels santcugatencs es mostra més que satisfet amb l'estat anímic de la seva plantilla per afrontar aquest matx.

Cesc Senpau

Veig l'equip amb molta il·lusió. El discurs del perquè és possible guanyar a Salou ja 'han comprat.


Pel que fa el Salou, conjunt que acollirà la Final a Quatre i que l'any passat ja s'hi va quedar a les portes, la plantilla no es refia de la renda de nou punts. De fet, el seu entrenador, Jesus Muñiz, apunta en declaracions a TAC 12 que durant els partits acostuma a haver-hi distàncies de 10 punts tant a favor com en contra i que això no els ha de fer embogir.

Jesus Muñiz

Hem d'eliminar de la nostra ment que tenim nou punts de marge. Només pot aparèixer en cas de partit igualat a l'últim minut. En un partit es donen més i menys 10.


Precisament, la televisió del camp de Tarragona emetrà el partit, que es podrà veure a través del seu streaming. A més, la prèvia, el desenvolupament de l'enfrontament i les reaccions després del matx es podran seguir a través dels diferents canals de Cugat.cat, que oferirà una cobertura especial des de Salou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.