Robert Cosialls i Jordi Costa no seguiran la temporada que ve a la UE Sant Cugat


  • Comparteix:

Jordi Costa, a l'esquerra, i Robert Cosialls, dues peces clau per a la UESC que marxen

Jordi Costa, a l'esquerra, i Robert Cosialls, dues peces clau per a la UESC que marxen

Robert Cosialls i Jordi Costa, dos dels jugadors més determinants de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), no seguiran la temporada que ve, segons ha pogut saber Cugat.cat. Cosialls, format al planter, va fer el salt fa dues temporades al primer equip i s'ha convertit en un dels millors jugadors de Copa Catalunya, mentre que Costa ha estat el base titular de l'equip santcugatenc i líder dins la pista des de l'estiu del 2016, quan va fitxar procedent del Mataró. Tots dos jugadors ja han comunicat a l'entitat que no continuaran.

Fa tant sols uns dies que la UESC es va quedar a les portes de ser a la Final a Quatre de Copa Catalunya, o el que és el mateix, de tenir tots els números d'acabar ascendit. El Salou va deixar sense aquest somni els de Senpau en un final cruel, i les primeres conseqüències ja han arribat. I, de moment, són d'una gran transcendència: aquest dijous s'ha fet públic que la plantilla perd tres de les seves principals peces, tant a la pista com a la banqueta.

Les baixes de Cosialls i de Costa equivalen a perdre els dos pesos pesants en les línies interior i exterior. Cosialls ha fet el pas definitiu aquesta temporada per ser entre els millors de la categoria, i de fet ha acabat com el tercer jugador que més valora en tot el grup 2 de Copa Catalunya, amb més de 24 punts per partit de valoració. Això, evidentment, ha cridat l'atenció de representants i clubs de categories superiors, que han picat la porta d'un jugador que, tot i ser del planter, necessita seguir creixent.

El cas de Costa és diferent. El base, de 29 anys, va aterrar fa dues temporades a la UESC, on més enllà de ser el director d'orquestra titular del primer equip ha desenvolupat tasques en altres àrees del club, com en sessions de tecnificació o campus. Ha estat la continuitat de Senpau a la pista, un jugador clau per entendre el rendiment de l'equip. Costa s'ha desvinculat de totes les seves funcions al club.

Més enllà d'aquests dos casos i del de Senpau, s'espera que puguin haver altres baixes de la plantilla del primer equip de la UESC, situacions que s'aniran definint els propers dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.