Cesc Senpau deixa de ser entrenador del primer equip de la Unió Esportiva Sant Cugat


  • Comparteix:

Cesc Senpau deixa el primer equip de la UESC

Cesc Senpau deixa el primer equip de la UESC

Cesc Senpau deixa de ser l'entrenador del primer equip de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC). El tècnic va comunicar aquest dimecres al vespre la seva decisió de no continuar amb el sènior A després de dues temporades i mitja al capdavant del conjunt, tot i que encara no ha decidit si continuarà vinculat o no a l'entitat després de l'oferta de la UESC de tenir funcions en el bàsquet formatiu. Senpau ha estat el primer entrenador a dur l'equip santcugatenc a disputar una promoció d'ascens a Lliga EBA. En declaracions a Cugat.cat, l'entrenador ha revelat que hagués continuat en cas d'ascendir a Lliga EBA.

Senpau va aterrar a la Unió Esportiva Sant Cugat la temporada 2015-16 per fer-se càrrec del júnior 1, però tant sols uns mesos més tard el club li oferia el comandament del primer equip masculí després de la marxa de Germán Simón. Des de llavors, el tècnic ha completat dues temporades i mitja en què ha registrat els millors resultats de la història de la UESC: de fet, s'ha quedat a les portes de ser a la Final a Quatre de Copa Catalunya en la segona fase d'ascens consecutiva.

De fet, Senpau ha reconegut que la situació d'entrenar el primer equip durant tant de temps ha estat motivada per la bona dinàmica assolida, tenint en compte que no era la intenció inicial. L'entrenador ha explicat que l'única manera de continuar després d'un cicle que ell considera 'llarg' hagués estat ascendir a Lliga EBA, però que després de caure davant el Salou ha tingut clar fer un pas al costat.

Cesc Senpau

Pensava que si no conseguíem l'ascens de categoria el cicle s'havia d'acabar. Després de mantenir-nos a la mateixa categoria, no sé si és suficient motiu per tirar endavant.


Tot plegat, després que el club li hagi fet arribat una proposta de continuïtat diferent a la de fa dos mesos, quan tècnic i club es van asseure per preparar el futur. En aquell moment, l'entitat també considerava imprescindible que l'equip ascendís perquè Senpau pogués seguir, però al final de la temporada la direcció esportiva li ha proposat seguir al capdavant de l'equip tot i no pujar.

Cesc Senpau

Fa un parell de mesos el club van valorar l'opció de fer un canvi al capdavant de l'equip si no s'assolia l'ascens. Ara, després d'acabar la temporada, m'han ofert la renovació.


Per tant, Senpau ha rebutjat aquesta darrera proposta i ara està pendent de contestar sobre l'altra part de l'oferta: la de seguir formant part de la branca formativa de la UESC. Més enllà de la seva situació, l'entrenador també ha parlat del futur de la plantilla. Segons el tècnic, està clar que hi haurà molts canvis en els noms que formaran l'equip.

Cesc Senpau

És evident que l'equip no es mantindrà. S'han anunciat dues baixes molt significatives i és possible que n'hi hagi més.


Cugat.cat ja ha avançat els casos de les dues primeres baixes: les de Robert Cosialls i Jordi Costa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.