L'European Internacional School prepara amb il·lusió el debut a la Segona Catalana de bàsquet


  • Comparteix:

L'European International School militarà a Segona Catalana

L'European International School militarà a Segona Catalana

El sènior masculí de l'European International School de bàsquet ja prepara el debut a la Segona Catalana on es trobarà amb dos conjunts santcugatencs més, el Qbasket Sant Cugat i la UESC B. L'equip, compleix dos anys a la categoria sènior, vol consolidar la categoria després de l'ascens de la temporada passada. El tècnic, David Martín, compleix la quarta temporada a l'entitat i s'han incorporat quatre jugadors que potenciaran la plantilla a la nova categoria.

Trajectòria ascendent

L'European International School va crear fa quatre temporades un equip de categoria amateur i les dues primeres campanyes ho va fer com a sub 21 i sub 25. Els santcugatencs van quedar segons a la categoria sub 25. Aquesta passada temporada van crear un conjunt per competir a categoria sènior. Els de David Martín van quedar campions de grup de Tercera Catalana amb l'ascens a la butxaca i van disputar la final a quatre amb una quarta plaça.

Plantilla confirmada

Jordi Mas, David Constans i Álvaro Reyes són les tres baixes que patirà el club de cara a la nova campanya. Les altes són Ramon Romeu i Enric Mateu del conjunt sub 21 i que ja han debutat aquesta temporada amb el primer equip, Les altres dues cares noves són el base Eduard de Azpiazu, que torna a jugar a bàsquet després d'algunes temporades d'absència, i l'aler Enric Renom que prové de l'Escola Pia de Sabadell i a més és tècnic de dos equips al club santcugatenc. L'entrenador del conjunt santcugatenc, David Martín, es marca la permanència com a objectiu principal.

David Martín

El primer que cal és fer un equip i entrenar molt bé.


Els santcugatencs debutaran el 30 de setembre a la lliga i iniciaran la pretemporada la primera setmana de setembre.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.