El QBasket Sant Cugat prepara la plantilla amb l'objectiu de l'ascens


  • Comparteix:

Plantilla de la temporada passada del Qbasket Sant Cugat

Plantilla de la temporada passada del Qbasket Sant Cugat

El Qbasket de Sant Cugat incorpora a quatre jugadors amb l'objectiu de l'ascens a Primera Catalana. L'entrenador de l'equip, Agustí Forné, està il·lusionat amb una plantilla jove i competitiva, tot i que es mostra trist per la marxa de Rafael Reche a la UESC.

El Qbasket de Sant Cugat vol tornar a la Primera Catalana, categoria que va perdre fa dues temporades i és per això que ja ha fitxat quatre jugadors per a la propera campanya. Les cares noves són Marc Sánchez, un pívot o interior que prové del júnior de l' Almeda, Carlos La Paz, un base del Castellbisbal, Nil Camacho, un escolta del Sant Pere Terrassa i, per últim, Noè Garcia, un base o ala que no va competir la temporada passada i que és germà d'Unai Garcia, un dels membres de la plantilla que seguirà aquest any.

La baixa més significativa ha estat la de Rafa Reche que ha marxat a la UESC. Forné s'ha mostrat contrariat per aquesta baixa i assegura que la plantilla no estarà tancada fins a poder trobar un pívot que el substitueixi. També són baixa els jugadors Xavi Miñambres, Nil Veciana i Jordi Gama. Forné es mostra ambiciós i no amaga que l'objectiu és pujar de categoria.

Agustí Forné

Nosaltres en principi volíem fer un projecte santcugatenc però no ha sigut possible perquè no han volgut venir els jugadors o no els han deixat


Forné lloa la qualitat de la plantilla.

Agustí Forné

L'objectiu és intentar estar a dalt i com a objectiu final intentar l'ascens. Fa dos anys vam baixar de categoria i aquest any s'intentarà retornar a aquesta categoria de Primera Catalana


El Qbasket començarà la pretemporada el 3 de setembre i disputarà alguns amistosos que encara no estan confirmats abans del 30 de setembre, dia de l'inici de la Lliga. Els santcugatencs es trobaran a la categoria amb la UESC B i l'European International School.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.