La UESC debuta a la lliga davant el Sant Gervasi, però pateix per superar un recent ascendit

L'equip femení de la UESC supera (55-48) el Sant Gervasi a la jornada inaugural del grup 1 de la Primera Catalana de bàsquet. El matx ha estat igualat en tot moment i ha destacat per la gran quantitat de pilotes perdudes per part dels dos equips. Les de Marta Rosanas han marcat diferències en un tercer quart molt encertat en atac i que ha servit per obrir una escletxa gairebé definitiva en el marcador.

El matx ha estat molt igualat des del primer segon i la lluita ferotge per cada pilota ha estat la tònica predominant. Tots dos conjunts han tingut un baix percentatge de tir i amb empat a 12 s'ha arribat al final del primer quart.

El segon quart ha mantingut les errades ofensives i la lluita sota la cistella ha continuitat amb la mateixa intensitat. Triomf parcial de 23 a 20 per a les locals.

La UESC ha canviat el guió en el tercer quart amb millors opcions de tir i amb més efectivitat. Les santcugatenques han eixamplat el lluminós amb 34 a 24 que feia justícia amb el joc vermell-i-negre. L'últim quart ha servit per veure una UESC maldestra en atac i sense massa orientació. El primer triomf de les de Marta Rosanas ja ha arribat davant un recent ascendit. L'entrenadora de l'equip, Marta Rosanas, ressalta el triomf de l'equip, però li demana una millora en el joc.