La UESC exhibeix intensitat defensiva i sumar el primer triomf a la lliga davant l'Alpicat


  • Comparteix:

L'equip masculí de la UESC ha sumat el primer triomf de la temporada després de superar (89-68) l'Alpicat a la jornada 2 del grup 2 de Copa Catalunya. Els de Dani José han edificat el triomf en una sòlida defensa i un atac molt efectiu.

Els santcugatencs són un equip amb moltes cares noves i amb nou entrenador, Dani José. Els vermell-i-negres han mantingut la intensitat defensiva durant tot el matx. Des d'aquest ordre, els vermell-i-negres ha dominat el joc i el marcador en tot moment. Els locals han imposat el seu ritme i en el primer quart ja dominaven per quatre punts de diferència.

Aquest avantatge s'ha mantingut al segon quart. A la represa, els de Dani José han eixamplat fins a set punts aquesta distància. El tram final ha estat tranquil amb una UESC que s'ha imposat per 21 punts de diferència.

L'entrenador del masculí de la UESC ha explicat a Cugat.cat que 'el balanç del partit és molt positiu' perquè 'porten un mes jugant junts molts jugadors nous'.

Els vermel-i-negres visitaran la propera jornada la pista del Maristes Ademar que té el mateix balanç que la UESC, un triomf i una derrota.




Dani José

El balanç d'avui és molt positiu. Només es repeteixen quatre cares de l'any passat. Portem un mes jugant junts



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.