El derbi entre el Qbasket Sant Cugat i la UESC B es tenyeix de vermell-i-negre


  • Comparteix:

Imatge del partit

Imatge del partit

La UESC B ha superat (76-81) el Qbasket Sant Cugat en un derbi vibrant que tanca la jornada 5 del grup 5 de la Segona Catalana. El Qbasket Sant Cugat ha dominat els tres primers quarts, però en el darrer els vermell-i-negres s'han imposat en els darrers minut de matx. El Qbasket és desè, a la part baixa de la taula, i la UESC B s'enfila fins a la segona posició de la taula. El pav 1 s'ha omplert de gom a gom i amb la presència de l'alcaldessa, Carmela Fortuny. L'altre equip santcugatenc del grup és l'Europa International School que ocupa la tercera posició.

El derbi és vermell-i-negre

El derbi entre el Qbasket Sant Cugat i la UESC B s'ha decantat per als vermell-i-negres que han patit de valent per guanyar. Els blau cel han estat els dominadors del marcador en els primers tres quarts. EL 18 a 15 per al Qbasket ha demostrat la superioritat dels blau cel. Al segon quart, els homes d'Agustí Forné han eixamplat la diferència amb el (40-36). En el tercer quart, el Qbasket també s'ha mostrat superior, tot i guanyar per 2 punts de diferència (58-56).

El darrer quart ha caigut del bàndol de la UESC B que ha interpretat millor el joc i ha estat més encertat tant en atac com en defensa.

L'entrenador de la UESC B, Albert Garcia, ressalta que el derbi ha estat un autèntic partidàs. El tècnic del Qbasekt Sant Cugat, Agustí Forné, defineix el matx com 'un gran espectacle'.










Albert Garcia

El derbi ha estat un partidàs. Un pavelló ple de Segona Catalana.

Agustí Forné

Ens ha penalitzat molt arribar als darrers minuts amb lesionats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.