La UESC segueix invicte a casa després de guanyar amb patiment el Castellar

La UESC segueix comptant per victòries els seus partits a casa al grup 2 de Copa Catalunya després de vèncer el Castellar (90-87) en un partit que tenia dominat però que se li ha estat a punt d'escapar en l'últim quart. Els vermell-i-negres l'han iniciat amb 18 punts d'avantatge i han arribat a estar per darrera en el marcador, però finalment s'han imposat per sumar la tercera victòria de la temporada. La setmana que ve viatjaran a Tortosa per enfrontar-se al CB Cantaires Tortosa.

La UESC ha tornat a guanyar i de nou a casa, on suma totes les victòries de la temporada. Els vermell-i-negres s'han imposat per 90 a 87 en un partit que han dominat clarament en els tres primers quarts però el Castellar ha arribat a remuntar en un últim quart frenètic. Finalment, victòria dels santcugatencs, que se situen provisionalment segons i que buscaran començar a guanyar lluny de casa en la pròxima jornada.

Els de Dani José han sortit al partit intensos i concentrats i amb un gran encert en el tir. Al final del primer quart ja guanyaven de 10 (26-16). Al segon, tot i que el Castellar ha reaccionat gràcies en gran part a l'actuació de Joelvin, el millor jugador del partit, han marxat amb un 44-37.

Si hi havia alguna mena de dubte, el tercer quart ha semblat definitiu. La UESC ha combinat bé i ha estat encertada en la definició; tot el contrari que els visitants que han vist com encaraven l'últim quart 18 punts per sota (74-56) . Però lluny de rendir-se, els castellarencs han triangulat molt i bé, i han estat molt encertats en els triples, el que els ha permès, fins i tot, avançar-se en el marcador. Però els locals han mantingut la calma i han sabut reaccionar i emportar-se així una victòria que els situa provisionalment segons a la classificació.

La setmana que ve, la UESC buscarà la seva primera victòria lluny de casa davant al CB Cantaires Tortosa, onzens a la taula.

L'entrenador de la UESC, Dani José, ha destacat en declaracions a cugat.cat que "la sensació de victòria sempre és bona, a casa ho estem guanyant tot i ara ens falta guanyar fora per poder aspirar a estar a dalt de la classificació."

Dani José

"la sensació de victòria sempre és bona, a casa ho estem guanyant tot i ara ens falta guanyar fora per poder aspirar a estar a dalt de la classificació."