La UESC ven molt cara la seva derrota davant el líder

La UESC masculina ha perdut per 83-93 davant el líder invicte, el Ripollet, a la desena jornada del grup 2 de Copa Catalunya. Amb aquesta, suma quatre derrotes consecutives i segueix a la zona baixa de la taula. Els santcugatencs han plantat cara al líder però un segon quart nefast en defensa els ha condicionat tot el matx. D'aquí dues setmanes, els santcugatencs buscaran trencar la mala dinàmica que arrosseguen a la pista del Bàsquet Sitges, vuitè classificat.

L'inici de partit de la UESC ha estat fulgurant i amb un gran encert en el tir ha començat guanyant amb un parcial de 15 a 4 abans del minut 6 del primer quart. Els santcugatencs han dominat la zona i a base de triples han acabat el primer quart amb un 28-15 al seu favor.
Però al segon les coses han canviat. La defensa dels locals s'ha estovat, i el Ripollet ha demostrat perquè és el líder, mostrant-se intractable sota la cistella i molt efectiu en el tir. Al descans, el marcador assenyalava un ajustat 49-52.

A la represa, la UESC ha sortit amb presses, nervis i imprecisions i abusant dels tirs de 3. Els visitants, en canvi, han continuat en la seva línia i han aconseguit encarar l'últim quart 8 punts per sobre.
L'últim quart ha tingut de tot, els locals han cregut en la remuntada i fins i tot han arribat a empatar però el Ripollet no ha perdut els nervis i ha acabat enduent-se el partit i sumant la seva desena victòria en deu partits.

La setmana que ve, els santcugatencs buscaran trencar la mala dinàmica que arrosseguen a la pista del Bàsquet Sitges, vuitè classificat.

L'entrenador de la UESC, Dani José, ha destacat que els ha penalitzat la seva mala defensa durant el segon quart.

Dani José

La clau ha estat en el segon quart, que ens han fet 37 punts, que és una exageració. Hem defensat molt bé durant el primer, el tercer i el quart quart però un quart no l'hem defensat. Això ens passa aquest any que no som constants durant els 40 minuts i a aquest categoria et penalitza això.