Dani José deixarà de ser l'entrenador de la Unió Esportiva Sant Cugat

José, que també és director esportiu, seguirà dirigint l'equip amb el seu cos tècnic mentre no arriba un nou entrenador


  • Comparteix:

Dani José en l'últim partit de la UESC / Foto: Cugat.cat

Dani José en l'últim partit de la UESC / Foto: Cugat.cat

Dani José deixarà d'entrenar el primer equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC). Així ho ha comunicat el club que, a més, explica que José seguirà dirigint l'equip amb el seu cos tècnic mentre no arriba el nou entrenador.

Segons el comunicat del club, la direcció tècnica, que també recau en Dani José, ha decidit que a l'equip 'li convé un canvi en el comandament'.

En declaracions a Cugat.cat, Dani José ha explicat que el seu estil de joc 'no ha acabat de quallar a l'equip' i que ja va comunicar la decisió de canviar d'entrenador al Nadal. En aquell moment, els jugadors van optar perquè seguís fins la dura derrota d'aquest cap de setmana contra el CB Santa Coloma (66-87). Llavors, el tècnic ja va assegurar sentir-se 'sorprès' per l'actuació de l'equip i va decidir amb els jugadors deixar de dirigir l'equip.

Pel que fa al nou entrenador, el també director tècnic de la UESC ha afirmat que espera confirmar-lo dilluns, i que ara està duent a terme un procés de selecció. La intenció és que el nou tècnic acabi la temporada i continuï, com a mínim, la temporada vinent.

De moment, el cos tècnic dirigit per José s'asseurà previsiblement per última vegada a la banqueta de la UESC aquest dissabte al partit contra l'Alpicat.




Dani José

La temporada no ha anat com m'esperava. Ja per Nadal els vaig comunicar als jugadors que convenia un canvi d'entrenador però els jugadors van considerar que era precipitat. El partit contra el Santa Coloma va ser un autèntic desastre i ho ha precipitat tot.

Dani Jose

Això segueix igual, jo sóc el director tècnic i per això busco entrenadors. Busco un perfil no només per acabar la temporada, sinó perquè segueixi, com a mínim, la temporada que ve, el vull encertar. Vull entrevistar-ne uns quants i decidir a partir d'aquí quin és el millor per la UESC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.