La UESC afronta les quatre finals per la permenànencia en el millor moment de la temporada


  • Comparteix:

La UESC afronta les darreres quatre jornades de lliga amb confiança / Font: Cugat.cat

La UESC afronta les darreres quatre jornades de lliga amb confiança / Font: Cugat.cat

L'equip masculí de la UESC ocupa l'onzena posició, en promoció de permanència, a falta de quatre jornades per acabar la lliga de Copa Catalunya al grup 2. El calendari és força exigent amb la visita aquest diumenge a la pista del líder, el Ripollet, i després s'nfrontaran amb tres rivals directes, Sitges, sisè, Pia Sabadell, novè, i AESE, setè.

L'arribada de Marc Solanes, vital

El tècnic ha sumat cinc victòries en els set partits que ha dirigit des de la seva arribada. Solanes ha evitat que l'equip baixi directament i ara haurà de lluitar per evitar jugar la promoció de permanència a falta de quatre jornades per acabar la competició.

Calendari, exigent

La UESC tindrà una primera prova de foc aquest diumenge a la pista del líder, el Ripollet. Una visita molt difícil per als vermell-i-negres. Després d'aquesta jornada arribaran tres partits vitals davant rivals directes. El Pav 1 de la Rambla del Celler dictara sentència amb dos partits consecutius a casa davant Sitges i Pia Sabadell. El darrer enfrontament de la temporada serà a la pista de l'AESE. Tres partits marcats en vermell per als santcugatencs. El tècnic, Marc Solanes, destaca que els darrers tres partits serviran per veure si s'assoleix la permanència matemàtica. Solanes ha fet càlculs i creu que guanyant tres dels quatre que resten es pot aconseguir salvar la categoria.


Marc Solanes

Guanyant tres dels quatre partits aconseguirem la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.