La UESC perd amb el Bàsquet Pia i haurà de jugar la promoció de permanència


  • Comparteix:

La UESC masculina ha caigut derrotada (66-70) davant el Bàsquet Pia Sabadell a la penúltima jornada del grup 1 de Copa Catalunya. Els de Marc Solanes han dominat tot el partit amb una diferència màxima de 10 punts, però en el darrer quart han sucumbit inexplicablement. Els santcugatencs hauran de disputar la promoció de permanència.

La UESC ha sortit com un coet en els primers instants, però els sabadellencs han reaccionat a base de triples i d'aquesta manera s'ha arribat amb un 22 a 19 a favor dels vermell-i-negres. Els santcugatencs han fet un segon quart excels amb un Ferran López brillant i convertint-se en el referent ofensiu dels de Marc Solanes. A la mitja part, 38 a 29 per a la UESC que tenia el matx molt ben controlat. En el tercer quart, els vermell-i-negres han seguit amb la mateixa dinàmica i han mantingut l'avantatge de vuit punts. El que ningú s'imaginava s'ha fet realitat. Pèrdues de pilota, mala presa de decisions en el tir i un conjunt sabadellenc molt encertat han tret de polleguera la UESC que ha vist com perdia un matx que ha dominat en els tres primers quarts. El tècnic, Marc Solanes, s'ha mostrat decepcionat per la manera de perdre el matx i les errades comeses en el darrer quart. La UESC tancarà la lliga a la pista de l'AESE i després afrontarà la promoció de permanència.


Marc Solanes

No sabem utilitzar bé les faltes. Seguir treballant per salvar l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.