La UESC supera el Grup Barna i s'avança a l'eliminatòria de permanència a Copa Catalunya


  • Comparteix:

La UESC ha sumat el primer triomf per la permnència a Copa Catalunya

La UESC ha sumat el primer triomf per la permnència a Copa Catalunya

L'equip masculí de la UESC supera (83-69) el Grup Barna en el primer matx de l'eliminatòria de permanència a Copa Catalunya. Els de Marc Solanes posen l'1 a 0 a la promoció i si guanyen el proper matx a pista barcelonina es mantindrien a la categoria.

Els santcugatencs han sortit a la pista molt mentalitzats i han dominat el primer quart amb un clar 28 a 19, tot i que en el segon han vist com els barcelonins neutralitzaven l'avantatge per anar al descans amb empat a 39. De nou han sortit molt forts en el tercer quart i han tornat a obrir una escletxa de nou punts, que han refermat en el darrer període per arribar a guanyar per 14 punts de diferència (83-69).

Ferrán López, amb 23 punts, ha estat el jugador més destacat dels de Marc Solanes, que jugaran el partit de tornada dissabte a un quart de sis de la tarda en el Nau Parc Clot de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.