La Unió Esportiva Sant Cugat pren forma per a la temporada 2019-2020

Marc Garcia, Oriol Centelles, Patrick Reyes, Rafael Melgarejo i Luis Gonzales són les primeres peces del projecte de Norberto Guerra


  • Comparteix:

Rafael Melgarejo és el primer fitxatge de la UESC per a la pròxima temporada / Foto: UESC

Rafael Melgarejo és el primer fitxatge de la UESC per a la pròxima temporada / Foto: UESC

La plantilla de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) per a la pròxima temporada 2019-2020 agafa forma amb les primeres renovacions i incorporacions. L'era Norberto Guerra, nou entrenador de l'equip a Copa Catalunya, comptarà amb la presència a la pista del capità, Patrick Reyes, i d'Oriol Centelles, que han renovat per seguir vestint el vermell-i-negre. Marc Garcia, que fins ara jugava al sènior vermell, fa el salt al primer equip per posar-se a les ordres de Guerra. Pel que fa als nouvinguts, els veneçolans Rafael Melgarejo i Luis Gonzales són les primeres incorporacions del projecte.

Provinent de l'equip de Copa Catalunya Grup Barna i ex-jugador professional a Veneçuela, Rafael Melgarejo s'incorpora al primer equip per aportar experiència i talent. Luis Gonzales arriba a Sant Cugat després de passar per lliga EBA de la mà del Sant Josep de Badalona, amb experiència també a LEB Bronze i a la primera divisió a Venezuela, sumarà contundència i rebots dins la zona.

L'altra cara nova del projecte és una cara coneguda a les categories inferirors del club vermell-i-negre. Marc Garcia aterra al primer equip després de jugar al sènior vermell per apujar el nivell defensiu de la plantilla.

Pel que fa a les renovacions, el capità, Patrick Reyes, jugarà la seva sisena temporada a la UESC i l'Oriol Centelles espera revalidar el bon paper del curs passat sota l'atenta mirada del nou tècnic, Norberto Guerra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.