La UESC femenina inicia una nova etapa amb una plantilla molt renovada


  • Comparteix:

Siaoa Lucas continua a l'equip femení de la UESC / Font: UESC

Siaoa Lucas continua a l'equip femení de la UESC / Font: UESC

L'equip femení de la UESC bàsquet estrena tècnic, amb la figura de Gabi Payet, i l'arribada de quatre incorporacions d'alt nivell. Payet ressalta la polivalència de la plantilla que aspira a la part alta de Primera Catalana.

Cinc renovacions

Cris Costa, Laura Benedicto, Laia Tuset, Marta Pavón i Saioa Lucas seguiran una temporada més defensant la samarreta de la UESC. Són les intregrants que donaran continuïtat a la plantilla de la temporada passada.

Quatre fitxatges

En el capítol de fitxatges destaquen quatre incorporacions. L'ala-pívot Maria Sall del CN Terrassa i amb 1,92 metres i ha de ser una jugadora important sota la pintura. Una altra pívot és Amanda Altés arriba dels Estats Units, però abans ha jugat amb el Molins de Rei a Copa Catalunya. Tanquen el capítol d'altes, la base Georgina Andreu procedent del Qbasket Sant Cugat i l'esolta-base turca Deniz Eymür del segon equip del Fenerbhace.

Payet, satisfet amb la plantilla

El nou tècnic de la UESC es mostra molt content per la configuració de la plantilla i destaca els diferents plantejaments tàctics que es podran emprar amb la nova plantilla. Les jugadores iniciaran la pretemporada el 2 setembre i la lliga s'iniciarà el 29 de setembre.




Gabi Payet

És molt positiu disposar de jugadores que poden actuar en diferents posicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.