El jugador de la UESC Luis González, convocat per disputar l'All Star de Copa Catalunya

El jugador vermell-i-negre firma un promig d'11 punts per partit i un 52% d'encert en el llançament de dos punts


  • Comparteix:

Luis González durant un partit d'aquesta temporada / Foto: Cugat Mèdia

Luis González durant un partit d'aquesta temporada / Foto: Cugat Mèdia

El jugador del primer equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) de bàsquet Luis González ha estat convocat per participar en l'All Star de Copa Catalunya el proper 25 de gener. La quarta edició de la cita, organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol i La Xarxa de Comunicació Local, se celebrarà a Granollers i reunirà els jugadors més destacats de la categoria. González, amb una mitjana d'11 punts per partit, és un dels artífex del lideratge del conjunt vermell-i-negre, que amb un balanç de nou victòries i dues derrotes encapçala el grup 2 de la Copa Catalunya.

Després de les primeres 11 jornades de la competició, González ha anotat 126 punts i ha jugat 274 minuts. Pel que fa als percentatges d'encert, el pivot santcugatenc promitja un 18% en el llançament de tres, un 52% en el llançament de dos i un 71% d'encert des del tir lliure. L'actuació més destacada de González va arribar en el partit de la sisena jornada de la lliga contra el Ripollet, en el qual va jugar 34 dels 40 minuts i va anotar 20 punts.

Els jugadors que acompanyaran González al partit de les estrelles seran Roger Vilanova del Ripolltet, Pol Rodríguez del Centre Catòlic, David Yuste del Navàs; Carles Sanabria del Tàrrega, Roger Portella de l'Artés, Airosius Martynas del Reus, Albert Vallverdú de l'Alpicat, Damià Páez del Pia Sabadell, Albert Cadafalch del Castellar, Marc Mañes del Castellbisbal, Javier Anton del Cerdanyola, Mario Díaz de l'Almeda i Víctor Campodarve de l'AESE. Pel que fa al cos tècnic, estarà format per Jordi Estany, David Muñoz i Joan Isart.

La jornada, a banda del partit de l'All Star, tornarà a comptar amb el tradicional concurs d'esmaixades.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.