La UESC masculina aspira a l'ascens i el femení a allargar el bon final de 2019

L'equip masculí és líder de la Copa Catalunya i les noies volen sortir de la zona baixa


  • Comparteix:

La UESC vol seguir líder aquest 2020 / Font: Cugat Mèdia

La UESC vol seguir líder aquest 2020 / Font: Cugat Mèdia

L'equip masculí de la UESC lidera el grup 2 de Copa Catalunya i vol allargar aquest idili amb el triomf de cara al 2020. Els santcugatencs presenten un balanç brillant de 10 victòries i 2 desfetes i volen jugar la fase d'ascens a Lliga EBA per segona vegada a la seva història. El conjunt femení viu una situació totalment inversa en la lluita per la permanència al grup 2 de Primera Catalana.

Motivació màxima al masculí

El projecte de Norberto Guerra camina amb pas ferm a Copa Catalunya i un dels pilars d'aquesta bona dinàmica és mantenir-se invicte al Pav 1 de la Rambla del Celler. L'equip ha guanyat tots els partits a casa i les dues úniques desfetes s'han de cercar fora de Sant Cugat. Els santcugatencs han fet una aposta decidida per una plantilla amb un gran joc interior i exterior que domina la majoria de partits. La principal prova de foc arriba l'11 de gener amb la visita de l'Artés, segon classificat. De moment els santcugatencs gaudeixen d'un lideratge merescut.

Optimisme a l'equip femení

Les lesions a la pretemporada han estat un malson per a la UESC femenina que ha hagut de recuperar a Marta Rosanas, segona entrenadora, per jugar amb l'equip per falta d'efectius. Tot i aquesta problemàtica, l'equip s'ha refet en el darrer tram de 2019 i amb cinc victòries s'ha allunyat de la zona de descens. El tècnic Gabi Payet és conscient de la dificultat del repte, però confia en una plantilla que ha demostrat el seu potencial a les darreres jornades de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.